Kastrup startede i 1995 som en enkeltmandsvirksomhed med en produktion af plast vinduer. I dag er Kastrup den eneste leverandør i Danmark, som tilbyder et materialesortiment af vinduer, døre og skydedøre i plast, træ og træ/alu. Vi er stolte af selv at stå for hele processen fra design til produktion og levering.
Vi er 100% Made in Denmark. Alt fremstilles på vores to fabrikker i Vestjylland, da det for os er det afgørende at have fuld kontrol over kvaliteten og have tæt kontakt med kunden.

Innovation, design og kvalitet

Den positive udvikling, de sidste år, gør os til en af Danmarks hurtigst voksende vinduesproducenter. Det er innovationsånd, fleksibilitet og lidenskab til detaljen, der er grunden til vores succes. Vi lytter efter kundens behov og udfordrer os selv til at finde den bedste løsning. Disse udfordringer hjælper os kontinuerligt med at udvikle vores produkter på en teknisk-, kvalitativ- og æstetisk måde. Vi har bevist i nybyggerier, renoveringer og store projektbyggerier, at vores produkter udviklinger det danske vinduesmarked.

En spændende fremtid

Fremtidsplanen er, at vi hver dag forbedrer vores produktstandard og design, investerer i nye teknologier og fortsat holder fast i det gode samarbejde med vores kunder. De sidste tre år har mere end 1800 erhvervskunder, fordelt over 8 forskellige lande, valgt vinduer og døre fra Kastrup Vinduet.

Medejer Lasse Kastrup er anden generation i vores vestjyske familievirksomhed med 200 ansatte. Kastrup Vinduet er også en del af IFN Holding AG, en af de største familieejede vinduesvirksomheder i Europa, der støtter Kastrup Vinduets udvikling i Danmark og Skandinavien.

Vi tror på, at vi med dansk håndværk og innovationsånd altid skal stræbe efter en endnu højere produktstandard.

Kastrup Holstebro

HOLSTEBRO

På vores fabrik i Holstebro har vi samlet direktion, administration og produktionen af alle vores produkter i plast, træ samt vores slanke INVI-serie. Fabrikken blev i 2018 udvidet med 5000 m2 til nye produktionslinjer.

Mosebyvej 40
7500 Holstebro

Kastrup Skive

SKIVE

Siden 2001 har vi produceret alle vores træ/alu elementer på fabrikken i Lyby ved Skive. Her designer og producerer vi alle vores specialløsninger til vores træ/alu produkter. Derfor er det også i Skive vi har placeret vores tekniske afdeling og projektsalgsafdelingen.

Fabriksvej 5
7800 Skive

maps

SALG
Alle afdelinger

Tel. 9742 1500
plast@kastrupvinduet.dk

SERVICE
Alle afdelinger

Tel. 9695 7510
service@kastrupvinduet.dk

INDKØB & UDVIKLING
Claus Andersen

Tel. 3078 2253
ca@kastrupvinduet.dk

BOGHOLDERI
Kim Andersen

Tel. 9687 5012
kan@kastrupvinduet.dk

PRODUKTION & LOGISTIK
Henrik Pedersen i Holstebro

Tel. 3078 2260
hep@kastrupvinduet.dk

PRODUKTION & LOGISTIK
Bjarne Dølby i Skive

Tel. 3078 2233
bd@kastrupvinduet.dk

MARKETING
Niklas Abl

Tel. 3078 2278
na@kastrupvinduet.dk

DIREKTION
Jan Larsen

Tel. 3078 2251
jl@kastrupvinduet.dk

Coverbillede-28-1024x683
Kastrup Vinduet er én af Danmarks hurtigst voksende producenter af vinduer og døre. Vi producerer vinduer, døre og skydedøre i et bredt materialesortiment og i en høj kvalitet – vores produkter er 100% Made in Denmark. Et uformelt arbejdsmiljø, store udviklingsmuligheder og en samhørighed blandt kollegaer gør os til en attraktiv arbejdsgiver for vores 200 ansatte. Vi søger løbende nye medarbejdere, der har fokus på detaljen og sætter en ære i at levere et godt produkt eller yder god rådgivning og service til vores kunder.
Kastrupvinduet Tilbyder Bæredygtighed
Kastrup Vinduet sælger vinduer til alt lige fra renoveringsopgaver til nybyggeri af parcelhuse og de rigtig store boligbyggerier.
Kastrup Nyheder