Find håndværker

TIL DINE KASTRUP VINDUER

Den rigtige vinduesmontage

Vi fra Kastrup Vinduet ved, at korrekt montage af vores vinduer og døre er altafgørende for at udnytte vores produktfordele. Derfor har Kastrup et tæt samarbejde med udvalgte tømrermestre og vinduesforhandlere, som løbende får træning og kursus i vores produkter og montage.

På den måde sikrer vi os, at kvaliteten i hele kæden fra levering og montage til efterfølgende serviceydelser er på et højt niveau og er tilfredsstillende for vores kunder.

Vi er i gang med at bygge et netværk op af Kastrup partnere i hele Danmark. For at finde din nærmeste Kastrup håndværker – indtast dit postnummer nedenfor, og du vil blive kontaktet af en håndværker nært dit område.

Har vi ingen Kastrup partner i dit nærområde?

Du kan købe vores vinduer og døre ved de fleste håndværksmestre, vinduesforhandlere, entreprenører og byggefirmaer i Danmark. Vi er en virksomhed i stor vækst, og vi er i fuld gang med at udvide vores salgsnetværk i hele landet. Vores ambition er at opnå et tættere samarbejde med kvalitetsbevidste tømrermestre, hvor vi støtter hinanden med salg, marketing, montage og service.

Disse håndværksmestre vil modtage ekstra oplæring i vores produkter og montage, så de kan opnå en status som Kastrup partner. Vi beklager, hvis vi ikke kan tilbyde en Kastrup partnerhåndværker i dit område endnu, men det er noget, vi arbejder på. Er du selv håndværker, eller vil du anbefale os til din håndværker, kan du læse mere om at bliver partner hos Kastrup Vinduet her.