KASTRUP UDSTILLING
I TILST

VINDUER & DØRE PÅ 425 M2

Besøg vores udstilling i Tilst på 425m2, og lad dig inspirere af vores mange vindues- og dørløsninger. Du kan forvente en kompetent salgsvejledning fra vores dygtige rådgivere, der står klar til at rådgive dig, mens du nyder en kop kaffe. Vi fremviser gerne vores flotte produkter med de adskillige funktioner og de mange farver, materiale- og designmuligheder.

KASTRUP VINDUESUDSTILLING ØSTJYLLAND

Tilst Skolevej 27
8381 Tilst
Tlf. 3021 2930

Åbningstider:

Mandag til torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08.00 – 14.00

Efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder det fra den 29. oktober 2020, at alle kunder og sælgere i udstillingen bærer mundbind og benytter sig af de omkringstående håndspritflasker.
Har du ikke dit eget mundbind med, har vi selvfølgelig sørget for at have nogen på lager.

Vi glæder os til dit besøg i vores udstilling!

FIND OS PÅ GOOGLE MAPS
180914-FOM-8767

Parkering:
Der er tidsbegrænset parkering omkring udstillingen, men med en Kastrup P-billet får du ubegrænset parkering, hvis du henvender dig i receptionen. Der er også fri parkering ved Bilka på den anden side af vejen.

Book et møde:
Du er altid velkommen til at komme forbi og kigge på vores vinduer og døre. Nogle dage kan der forekomme ventetid. Vi anbefaler derfor, at du ringer og aftaler et møde, så vi kan forberede en kompetent rådgivning.

Du kan udelukkende købe Kastrup Vinduets produkter gennem tømrermestre og vinduesforhandlere. Kastrup arbejder sammen med udvalgte tømrermestre, som har gode samarbejdsaftaler og er garant for en ukompliceret oplevelse gennem hele processen. Du kan selv finde vores samarbejdspartnere på hjemmesiden. Ellers står vores rådgivere også klar til at hjælpe.

180914-FOM-8751