Kastrup Udstilling
i Tilst

Besøg vores udstilling i Tilst på 425m², og lad dig inspirere af vores mange vindues- og dørløsninger. Du kan forvente en kompetent salgsvejledning fra vores dygtige rådgivere, der står klar til at rådgive dig, mens du nyder en kop kaffe. Vi fremviser gerne vores flotte produkter med de adskillige funktioner og de mange farver, materiale- og designmuligheder.

KASTRUP Showroom ØSTJYLLAND

Tilst Skolevej 27
8381 Tilst
Tlf. 3021 2930

Åbningstider:

Mandag til torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08.00 – 14.00

Vi glæder os til dit besøg i vores udstilling!

 

FIND OS PÅ GOOGLE MAPS

Parkering:
Der er tidsbegrænset parkering omkring udstillingen, men med en Kastrup P-billet får du ubegrænset parkering, hvis du henvender dig i receptionen. Der er også fri parkering ved Bilka på den anden side af vejen.

Book et møde:
Du er altid velkommen til at komme forbi og kigge på vores vinduer og døre. Nogle dage kan der forekomme ventetid. Vi anbefaler derfor, at du ringer og aftaler et møde, så vi kan forberede en kompetent rådgivning.

Du kan udelukkende købe Kastrup Vinduets produkter gennem tømrermestre og vinduesforhandlere. Kastrup arbejder sammen med udvalgte tømrermestre, som har gode samarbejdsaftaler og er garant for en ukompliceret oplevelse gennem hele processen. Du kan selv finde vores samarbejdspartnere på hjemmesiden. Ellers står vores rådgivere også klar til at hjælpe.