Sikkerhed & komfort

Garanti for en god følelse

Alle, som planlægger deres nye bolig, skal træffe en masse langsigtede beslutninger. Det omhandler vores miljø, energiforsyning og den måde, vi vil leve på i fremtiden. Kastrup tager højde for alle disse beslutninger med vores produkter og videreudvikling heraf. Vores produkter bliver testet af uafhængige institutter som eksempelvis Teknologisk Institut og det engelske BM Trada.

Høj sikkerhed er standard

Alle Kastrups produkter er født med indbrudshæmmende detaljer og løsninger. Er der behov for yderligere sikring, har vi via test og udvikling på akkrediterede institutter skabt løsninger, som opfylder endnu skarpere krav, end hvad vi normalt ser i Danmark.
Som én af få vinduesproducenter i Danmark er Kastrups produkter certificeret efter engelske normer.

Læs mere Skjul

Den rigtige vinduesmontage

Vi fra Kastrup Vinduet ved, at korrekt montage af vores vinduer og døre er altafgørende for at udnytte vores produktfordele. Derfor har Kastrup et tæt samarbejde med udvalgte tømrermestre og vinduesforhandlere, som løbende får træning og kursus i vores produkter og montage.

På den måde sikrer vi os, at kvaliteten i hele kæden fra levering og montage til efterfølgende serviceydelser er på et højt niveau og er tilfredsstillende for vores kunder.

Vi tager hånd om den unødige støj

Støj og larm kan ødelægge enhver komfort og i værste fald føre til sundhedsmæssige gener. Støj fra gaden, trafik, byggepladser eller naboer bliver en stadig større del af vores hverdag.

Kastrup har stor ekspertise på lydområdet og tager hensyn til dette i vores produkter. I et byggeri med krav til lydisolering er det vigtigt, at vinduer og døre udføres med henblik på overholdelse af de konkrete lydkrav. Når lydniveauet på en facade overstiger 58dB, vil der ofte være krav til vinduers lydisolering. I nogle tilfælde er der også krav til det åbne vindues lydisolering.

Kastrup tilbyder en lang række lydløsninger – fra vores standard lydrude til specialdesignede lydsluser.

Læs mere Skjul

Opnå bekvemmelighed gennem vinteren

Når kulden melder sig, skal vinduerne gerne isolere rummet og udnytte den varme fra solen, som dog når frem. Vinduerne skal øge livskvaliteten og bekvemmeligheden.

Man oplever ofte, at personer, som sidder ved utætte vinduer, rykker længere ind i rummet for at undgå kulde og træk. En enkelt radiator ved væggen kan ikke modvirke denne fornemmelse.

For at komforten er bedst mulig, er det vigtigt, at temperaturforskellen mellem luften i rummet og overfladetemperaturen på vinduet ikke er for stor. En temperatur på 18°C på vinduerne og 20°C i rummet er mere bekvemt end en temperatur på 15°C på vinduet og 24°C i rummet.

Læs mere Skjul