Kvalitet & materialer

Vinduer & døre i høj kvalitet
til en fornuftig pris

Oplevelsen af træet

For mere end 80% af alle vinduer i Danmark er træet den betydeligste komponent. Derfor er det træets egenskaber, der afspejler kvaliteten af træ, træ/alu og INVI vinduer.
Træ er ikke bare træ, da der findes mange trækvaliteter. Billigere træ med synlige knaster og harpikslommer, der fører til harpiksudtræk, er ikke det træ, som vi ved Kastrup Vinduet vil arbejde med. Hos Kastrup anvender vi langsomt voksende fyrretræ med en kerneandel på 90%. Træ, der har vokset langsomt, er stærkest og derfor bedst egnet til vinduestræ. Kernen er det inderste af stammen, og kernens primære funktion er at give træet styrke. Desuden har fyrretræ et harpiksindhold, der yder en naturlig beskyttelse mod råd og svamp. For at opnå den bedste kvalitet bliver træet scannet for at synliggøre knaster, revner og harpikslommer, som derefter skæres fra. Det betyder, at man undgår store brune skjolder fra knaster og harpiksudtræk.

Læs mere Skjul

Modstandsdygtigt aluminium

Det er ydersiden af vinduet, der er udsat for vind og vejr. Med robust- og vedligeholdelsesvenligt aluminium på ydersiden sikrer man en lang levetid for vinduerne. Kvaliteten af aluminiummet afhænger af kvaliteten af pulverlakeringen.
Kastrup anvender en dansk leverandør og facadegodkendt pulverlak. Processen er udført efter en såkaldt 12 trins-cromateringsproces, som resulterer i en lang levetid.

Kastrups standardfarve til overfladebehandling giver en såkaldt FIJI-overflade, som er ekstra modstandsdygtig over for ridser, og som har en flot finish med tekstur. Kastrup Vinduet tilbyder også matte farver, Sablé farver, anodiserede farver, metal farver og eloxerede overflader – et meget bredt spektrum af muligheder.

Komposit som konkurrencefordel

Kastrup Vinduet udnytter fordelene ved fiberarmeret kompositmateriale i mange af vores produkter. Dette gør vi, fordi komposit er et stærkt og meget formstabilt materiale med energiegenskaber i topklasse.
De stærke kompositprofiler kræver ingen armering og har derfor ingen kuldebro. Derudover er kompositprofilerne opbygget af flere kamre med stillestående luft, der ikke leder kulde og dermed sikrer fortrinlige isoleringsegenskaber.

Læs mere Skjul