Vinduer til store
byggeprojekter

Kastrup vinduet som det sikre valg

Kompetent projekthåndtering

Køber man flere hundrede vinduer til et projekt, omfatter det mere end blot tilbudsgivning og produktion af vinduerne. Der skal afstemmes pakkeplan, leveringstidspunkter, genbestillinger, transport, afklaring af de rigtige løsninger og besparelsesmuligheder samt de uomtvistelige krav til energi, lyd, sikkerhed og glas. Er der ikke styr på det, løber udgifterne hurtigt løbsk.
Kastrup har mange års erfaring med at støtte entreprenører, boligforeninger og arkitekter med byggeprojekter fra start til aflevering, også lang tid efter leverancen er afsluttet.
Vi har opbygget vores egen projektafdeling, som udelukkende arbejder med vinduessager til store byggerier.

Læs mere Skjul

Et omfattende produktprogram

Med Kastrup Vinduet har du en leverandør, der udvikler og producerer træ/alu, træ og plastvinduer, døre og skydedøre på vores egne fabrikker i Vestjylland.
Den mest efterspurgte vinduesserie til større projektbyggerier er den moderne træ/alu Natur-serie og den minimalistiske INVI-serie.
Når det kommer til projektbyggerier, arbejder Kastrup meget med manuelle eller motoriserede persienner, Emalitglas, glashjørner, pladebuk, sålbænke, brystningsfyldninger, brandelementer og forskellige krav til sikkerhed og lyd.

Læs mere Skjul

Bølgen, Vejle

En anerkendt spiller i branchen

Kastrup Vinduet har over de sidste år opbygget et partnerskab med nogle af Danmarks største entreprenører og byggefirmaer. Det er vigtigt for os, at vi fortsætter med vores løsningsorienterede arbejde og bevarer fleksibiliteten til fordel for vores kunder.
Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du på udkig efter en kompetent vinduesleverandør med mange års erfaring, er du mere end velkommen til at ringe til vores projektafdeling på 7026 6702 eller sende en mail på traealu@kastrupvinduet.dk.

Havneholmen, Aarhus, C.F. Møller Architects, photo by Julian Weyer

GREVE BOTILBUD

Entreprenørfirma: Strømberg & Sahl
Bygherre: Greve Kommune
Produkter: Vinduer og facadedøre i træ/alu Kultur-serien med mahognirammer og 370mm indvendig karm med Kerto finér. Udvendig med natureloxeret aluminium og special vinkel glasliste.

HAVNEBRYGGEN, ISLANDS BRYGGE SYD

Entreprenørfirma: NCC Danmark A/S
Bygherre: Pensiondanmark Ejendomme P/S
Produkter: Vinduer og facadedøre i træ/alu Natur-serien. Indadgående drejekip terrassedøre med stålværn udvendig. Alle vinduer og døre har monteret persienneruder.

 

SILVER ARROW

Entreprenørfirma: M3S / Peellarson A/S
Bygherre: Walls Bryggen A/S
Produkter: Vinduer, glashjørner og lydsluser i træ/alu Natur-serien. Lydsluser med totaldybde på 480mm og indvendig polstret med 20mm EcS.