Arkitektur & design

End trendsætter med fokus
på detaljen

Den moderne eller klassiske stil

Vinduer giver et hus dets helt individuelle udtryk, udvendigt som indvendigt, og viser, hvem man er som person. Kastrup Vinduet udvikler og fremstiller selv vinduer og døre til moderne og klassisk arkitektur. Til det moderne byggeri tilbyder vi ultraslanke vinduessystemer som INVI, store glaspartier, glashjørner, skydedøre samt vinduesserien Natur med softline kehling og mulighed for en fastkarm i en utroligt slank profilhøjde på 42mm.

Er man mere til den klassiske stil, anbefaler Kastrup Vinduet Miljø-serien, der er designet med klassisk profilerede kanter, mange sprossevarianter og dannebrogsvinduer med den helt rigtige svanehalsprofilering.

Læs mere Skjul

Trendsætter i design

Over de seneste år har vi markeret os i udviklingen af det danske vinduesunivers. Med innovationer som vores unikke aluminiumspladedøre, Danmarks mest eksklusive vindue, INVI Glasfront, og vores videreudvikling af skydedørsdesign og -betjening har vi sat nye standarder i dansk byggeri.

Med nysgerrighed efter nye materialer og designmuligheder har Kastrup Vinduet som én af de første opbygget ekspertise i og erfaring med hårdttræ. Det kan frem for alt ses i vores Kultur-serie samt vores mahognivinduer og -døre, som var de første mahognivinduer i Danmark, der fik energiklasse A, og som overholder BR20-kravene.

Læs mere Skjul

Detaljer, der gør en forskel

Navnet Kastrup står for meget mere end bare vinduer. Udover kvaliteten af materialer og bearbejdningen af dem er det detaljerne, som gør forskellen på gode vinduer og rigtig gode vinduer.

Fokus på detaljen, f.eks. at farverne på glastætningen er tilpasset farverne på den indvendige og udvendige side, og at vores klikventil har et eksklusivt aluminiumsdesign, er blot et par eksempler på, hvordan Kastrup Vinduet viser sin passion for godt håndværk.

Læs mere Skjul