Blog categories

Comments

Kastrup A/S Logo

Intern eksportsælger med udviklingsmuligheder

Kastrup Vinduet, én af Danmarks hurtigst voksende producenter af vinduer og døre.

Vil du være med til at opbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i?

Så er jobbet som intern eksportsælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig. Du kan komme fra en kommerciel baggrund som intern sælger eller markedsføringsøkonom i international handel såvel som fra en teknisk baggrund som tømrer eller bygningskonstruktør. Vi lærer dig op i alt om vinduesbranchen og dit nye job.

”Du er professionel og ambitiøs og har ben i næsen. Kort sagt kan jeg stole på, at du træder til,
når der er brug for det, og følger opgaverne til dørs. Men så er jeg også klar til at give dig nye
opgaver i takt med, at du lærer os at kende,”
 fortæller eksportchef Jan Holmgaard.

Velkommen til Kastrup Vinduet

Hos Kastrup Vinduet producerer og leverer vi kvalitetsdøre og -vinduer til alle former for nybyggeri og renovering. Fra vores produktioner i Holstebro og Skive kan vi levere skræddersyede løsninger, som passer til vores kunders behov.

I denne rolle arbejder du tæt sammen med vores eksportchef, som gennem de seneste år har udvidet vores eksportområde og løbende opsøger nye markeder og kunder.

Vores eksportmarkeder tæller nu blandt andre England, Irland, Island og Canada. Har du ambitionerne og evnerne, kan du på sigt få landeansvar for netop England og Irland.

Hjælp til med tilbud- og ordrebehandling

En typisk arbejdsdag starter med, at du følger op på de forespørgsler, som er tikket ind fra andre tidszoner i løbet af natten. Det gør du ved blandt andet at koordinere deadlines, afstemme forventninger og aftale priser med kunderne enten over mail eller telefon.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører, som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kort opsummeret får du ansvaret for:

 • tilbuds- og ordrebehandling
 • teknisk support til eksisterende kunder
 • mindre salgsopgaver til eksisterende kunder
 • kontakt til speditører
 • økonomiopfølgning.

Rejseaktivitet kan forekomme.

Vær med til at udvide vores eksportafdeling

Hverdagen kommer primært til at foregå i Holstebro, hvor vi sidder i et åbent kontormiljø sammen med sælgere, produktionsplanlæggere og produktionsteknikere.

Har du brug for teknisk support, kan du altid spørge en kollega på kontoret eller ringe til vores øvrige teknikere, som sidder i afdelingen i Skive. Vi har en åben dialog, og det er altid OK at opsøge mere teknisk viden for at hjælpe kunderne.

”Salgstal driver værket, så i salgsafdelingen har vi lidt intern konkurrence om, hvem der lukker de største ordrer – men vi har nu også tid til at kigge op fra skrivebordet og hjælpe hinanden,”

   uddyber Jan.

Erfaring fra branchen eller god teknisk forståelse

 • Du har en baggrund som intern sælger, markedsføringsøkonom, tømrer eller bygningskonstruktør
 • Alternativt har du måske erfaring fra vinduesbranchen.
 • Du har gerne erfaring med ordre- og tilbudsbehandling.
 • Du kan begå dig på både dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 7245 9106.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 22. februar via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler, og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Cookie- og privatlivspolitik