Blog categories

Comments

ENDNU ET KASTRUP
SHOWROOM ER ÅBNET

Kastrup slår atter dørene op for endnu en vinduesudstilling. Denne gang i Vestjylland, beliggende på Mosebyvej 43 – 7500 Holstebro. Grundet Corona og sommerferie har der desværre ikke været lejlighed for en større indvielse eller åbningsfest.

Lokal efterspørgsel

Der har været stor efterspørgsel fra lokale tømrermestre om en udstilling, hvor de har kunne henvise deres kunder til inspiration. Disse kunder er i sidste ende også Kastrups slutkunde.
Det er nu muligt for både private og erhvervskunder at komme forbi udstillingen og se det store udvalg af produkter, mærke kvaliteten og se de forskellige farve- og designmuligheder.
“I løbet af sommeren 2021 har det været muligt for os at færdiggøre vores nye flotte showroom i Vestjylland. Udstillingen er på 220m2 og vi er stolte over, at vi nu ikke kun har én vinduesudstilling, men faktisk to, og et tredje er lige på trapperne, i Glostrup” siger Pernille Weidich, marketingansvarlig.

Jan Larsen, der er administrerende direktør, tilføjer hertil; “Udover den lokale efterspørgsel fra vores tømrerkunder, er det vores erfaring, at kunderne i højere grad bliver inspireret til, hvad de køber og hvilke muligheder og kvaliteter der kan tilbydes, hvis de har mulighed for at se og røre produkterne. Kastrup har som mål været tæt på kunderne og deres behov i mange år, netop for at kunne tilbyde de rette produkter til markedet.”

Et vindue er ikke bare et vindue

Udstillingen i Holstebro er kommet for at blive. Her kan kunderne få muligheden for at se og føle forskellen på et kvalitetsprodukt og et simpelt produkt. For i dag er et vindue ikke bare et vindue. Der findes så mange varianter, som kan være med til at gøre den enkelte kunde glad og føle, at de selv har været med til at sætte dét produkt / element sammen, der lige akkurat passer ind i deres smag. Det kunne eksempelvis være indfarvede hængsler og valg imellem forskellige greb eller blot sammensætningen af flere forskellige træsorter i ét og samme vindue. – “samtidigt får vi også selv som producent mulighed for at fortælle kunden, at de får et danskfremstillet produkt, i høj kvalitet, og med arbejdspladser i Danmark i stedet for et produkt fra Østeuropa eller andre steder i verdenen,” afslutter Jan Larsen.

 

Kom forbi og bliv inspireret
Mosebyvej 43, 7500 Holstebro
Tlf. 3021 2930
Mail: Kastrup@kastrupvinduet.dk

Image module
Image module