Blog categories

Comments

EN NY VINDUESUDSTILLING
ER FØDT

Kastrup Vinduet har det seneste år lagt kræfter, timer og energi i en splinterny vinduesudstilling på ikke mindre end 425m2, der fredag den 5. oktober 2018 havde åbningsfest for private og erhvervskunder.
Niklas Abl, som er Kastrup Vinduets salgs- og marketingchef, fortæller: “Det er en investering for fremtiden, der gør det muligt for vores kunder at komme forbi udstillingen og se vores produkter, mærke kvaliteten og få svar på de spørgsmål, de nu måtte have omkring vores vinduer og døre.”

Alt er muligt

Kastrup Vinduet har store ambitioner og planer for fremtiden, særligt med den nye udstilling på Tilst Skolevej 27 ved Aarhus.

“Udstillingen er tænkt som et showroom for vores kunder, der kan se de fysiske produkter, inden de tager en beslutning om et køb. Det er en loyal måde at skabe et salg på, og vi opbygger samtidig en god relation, når vores kompetente sælgere rådgiver og giver den bedste vejledning til privat- og erhvervskunder,” siger Niklas Abl.

Udstillingen er samtidig tænkt som en ramme omkring fremtidige events, særligt for erhvervskunder, der strækker sig fra lokale tømrerfirmaer til større arkitekter og entreprenører.

Kunden i fokus

I udstillingens mange kvadratmeter kan man blandt andet opleve et smukt arkitektområde, der er udtænkt til, at de større erhvervskunder og den interne sælger kan sidde og drøfte projektets omfang, muligheder og kundens ønsker. Derudover er der også et større mødelokale, hvor privatkunder og sælger kan sidde og snakke uforstyrret.

 

Kastrup Vinduet – Vinduesudstilling Østjylland
Tilst Skolevej 27, 8381 Tilst

Åbningstider
Mandag-torsdag | 8.00-16.00
Fredag | 8.00-14.00
Lørdag-søndag | Lukket

Kontakt
Tlf. 3021 2930